iulie 12, 2009


Visele ne-au intrigat intotdeauna si ne-au determinat sa ne intrebam daca in spatele lor exista un mesaj ascuns...

Am uitat...sau am incetat sa visam... Tot mai multa lume pare, in ultima vreme, ca nu are timp sau interes sa mai viseze. Filozofic vorbind,viatza este compusa din vise...Chestia este ca unii oameni isi accepta visele si incearca sa le transforme in ceva palpabil, pe cand altii isi refuza dreptul, nevoia de a visa, preferand sa-si suprime aceasta nevoie omorand-o de la radacina.

Sentimente vin si pleaca. Trebuie doar lasate in pace, caci,verosimile sau nu , fiecare cere altceva, are alte doleante si alte pofte... Ce-ar fi daca le-am da glas?..viselor si tuturor trairilor din fiecare inima ..Prezentul ar coexista cu trecutul si viitorul, viata ar lua toate dimensiunile posibile, ar fi oare dornica sa-si schimbe conditia de geniu, de vie si moarta...?!

Nu va lasati visele sa fie doar dorinte nenascute..nimic nu ar trebui ascuns sau pastrat..Fantezia nu ar mai fi imaginatie si nici fabulos, ci creatii ce se nasc pentru a ramane si a trai clipa...Ar exista si oul si gaina in acelasi timp, viata si moarte s-ar naste din acelasi fir si s-ar iubi, fara victime, pana la sfarsitul dragostei.Haos, frumusete trecatoare, libertate...de exprimare, adevar, amestec, fericire fara doze, minciuni naive, zambete in coltul gurii, idei preconcepute si prejudecati bolnave, inocenta, apus si rasarit, durere pierduta in spatiu, cuvinte rostite de ochi, de ce-uri urmate de raspunsuri satisfacatoare si iar de haos, un haos placut si independent, ce nu se supune niciunei legi universale.
Haosul miroase a vant si a tigara, a amintiri de cofeina cu pete si nopti albe. Asa arata lumea reinventata de o revolutie a unor sentimente ce inca stau incuiate, dar viseaza...

"Viseaza ca, intr-o zi, vor zbura spre nicaieri..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu